Matkailu App

Ravintola Tundrea Kil­pis­jär­vel­lä

Paljon kehuja niittänyt Kil­pis­jär­ven Ravintola Tundrea tarjoaa puhtaita Lapin ma­ku­nau­tin­to­ja käyttäen aitoja raaka-aineita ym­pä­röi­väs­tä luonnosta. Reseptit nou­dat­ta­vat pe­rin­teik­käi­tä reseptejä raik­kaal­la otteella.

Nauti il­lal­li­nen ra­vin­to­las­sa, ko­tail­lal­li­nen tulen loimussa tai tilaa herkut mökkiisi. Annamme aina pa­ras­tam­me.

Saa­ta­vil­la take away menu sekä ti­laus­pal­ve­lut isom­mil­le­kin ryhmille.

Menumme on luotu tar­joa­maan koko perheelle maittava kokemus. Pe­rin­tei­set ruo­ka­la­jit ja ve­gaa­ni­nen menu saattavat ym­pä­röi­vän luonnon raaka-aineiden äärelle. Pohjoisen luonnon maut ovat lempeitä, kirpeitä ja suussa sulavia!

Meillä syö kaikki

Koko­nais­val­tais­ta ma­kue­lä­mys­tä kai­paa­vil­le olemme koonneet kahden ruo­ka­la­jin koko­nai­suu­det: Lappi- ja Riek­ko­me­nut.

Menujen re­sep­tiik­ka kun­nioit­taa pe­rin­tei­tä ja raaka-aineet edustavat pai­kal­lis­ta lä­hi­ruo­kaa. Huo­maat­han että Riek­ko­me­nu tulee varata päivän etukäteen.

Olemme ottaneet yk­si­löl­li­set ruo­ka­va­liot huomioon ruo­ka­lis­taa suun­ni­tel­les­sa. Lak­too­sit­to­mat ja glu­tee­nit­to­mat vaih­toeh­dot löydät mer­kit­tyi­nä listaan. Myös pizzat ja burgerit on­nis­tu­vat glu­tee­nit­to­ma­na.

Eri­koi­suu­tem­me on lap­pi­lai­suut­ta kun­nioit­ta­va Ve­gaa­ni­nen menu, josta löydät myös glu­tee­nit­to­mia vaih­toeh­to­ja.

Kota

Kaipaatko yk­si­tyi­syyt­tä tai ro­man­tiik­kaa? Ko­tail­lal­li­nen tar­joil­laan tulen leimussa läm­pi­mäs­sä ja tu­nel­mal­li­ses­sa Riek­koko­das­sa. Tulen rätinä on toisinaan paras mauste!

Kodassa tar­joi­li­ja tarjoilee ruoat ja juomat. Max. ~ 10 hlöä.

Majoitus Kil­pis­jär­vi

Huo­neis­tot, mökit ja caravan Tsahkalin maalla

Toisella puolella virtailee Tsah­kal­jo­ki ki­vik­koi­neen ja pu­touk­si­neen, toisella Tsah­kal­pu­ro. Yhtä lep­poi­sas­ti sujuu lomasi Tundreas­sa.

Meiltä saat kaikkina vuo­de­nai­koi­na huo­let­to­man tu­ki­koh­dan Kil­pis­jär­ven-reis­suil­le­si. Mökkien ja ma­joi­tuk­sen takkapuut ja lop­pusii­vous si­säl­ty­vät hintaan. Aito Lapin henki ei sulje pois ylel­li­syyt­tä­kään. Ra­vin­to­las­tam­me löytyy kahvio ja a’la carte listalta pai­kal­li­sia herkkuja.

Nähdään Tundreas­sa

- Pal­ve­lem­me sinua ympäri vuoden

Odotamme viestiäsi Saanan juurella. Tule sinäkin tänne, tee va­raus­ky­se­ly, kysy li­sä­tie­to­ja tai anna pa­lau­tet­ta.

Otahan meihin yhteyttä, ole hyvä!


Tundrea

Kä­si­var­ren­tie 14188

99490 KIL­PIS­JÄR­VI

Klikkaa ja soita +358400396684

» info(at)tundrea.fi

https://tundrea.com/

Matkailu App
Jaa tämä artikkeli
Matkailu App

Matkailu App

Tervetuloa kotimaanmatkailu "Tutustu Suomeen"

Matkailu App

TV-Digilehti-Uutiskirje sivuille.

Matkailu App on kokijoiden ja tekijöiden kohtaamispaikka.  Matkailu App tuo sinulle nopeasti ja helposti ajankohtaiset uutiset, tapahtumat sekä tulevaisuuden matkasuunnittelun helmikohteet.

Tervetuloa matkailun kohtaamispaikkaan!

Kehitämme sovellusta sekä sivustoa jatkuvasti ja tuomme siihen uusia ominaisuuksia.

Matkailu App

Kainuu Group

Media- ja uutisyhtiö

Mar­kus Mä­ke­lä

toimisto@kainuugroup.fi

2022© Matkailu App. Kaikki oikeudet pidätetään.