Matkailu App

Saanatunturi

Suomen kansallismaisemista jylhin, 1029 metriin kohoava Saana tunturi, saamelaisten pyhä uhritulien polttopaikka, on huiputettava jos Kilpisjärvelle tulee.

Reitti Saanan huipulle lähtee Kilpijärven luontokeskuksen pihasta. Alussa reitti on katettu soralla jatkuen tunturikoivikossa, lopussa odottaa graniittiportaat huipulle saakka. Luonnonsuojelun takia huiputtamista suositellaan merkittyä reittiä pitkin.


Kilpisjärven lumoava luonto ja ääretön rauha kumpuavat alueen erityislaatuisesta sijainnista. Kolmen valtakunnan rajapyykillä, Suomi neidon peukalon päässä, Kilpisjärvi sijoittuu kirkasvetisen Kilpisjärven ja saamelaisten pyhän tunturin Saanan väliin yli 500 metrin korkeuteen merenpinnasta.

Noin sadan ihmisen kylässä taivas on korkea, ääretön ja lähellä. Täällä nautitaan Suomen parhaimmat revontulien loimut.

Kilpisjärveltä on helppo karauttaa 50km jäämerelle sekä Norjaan tai Ruotsiin. Ominaisia aktiviteettejä alueelle ovat kesäisin kalastus ja vaellus sekä talvisin hiihtäminen, pilkkiminen ja moottorikelkkailu.

Kilpisjärvellä tärkeintä on nauttia – tämä paikka nostaa sinut ajattomaan kiireettömyyteen, missä mieli on vapaa ja sielu hengittää.


Majoitus Kil­pis­jär­vi

Huo­neis­tot, mökit ja caravan Tsahkalin maalla

Toisella puolella virtailee Tsah­kal­jo­ki ki­vik­koi­neen ja pu­touk­si­neen, toisella Tsah­kal­pu­ro. Yhtä lep­poi­sas­ti sujuu lomasi Tundreas­sa.

Meiltä saat kaikkina vuo­de­nai­koi­na huo­let­to­man tu­ki­koh­dan Kil­pis­jär­ven-reis­suil­le­si. Mökkien ja ma­joi­tuk­sen takkapuut ja lop­pusii­vous si­säl­ty­vät hintaan. Aito Lapin henki ei sulje pois ylel­li­syyt­tä­kään. Ra­vin­to­las­tam­me löytyy kahvio ja a’la carte listalta pai­kal­li­sia herkkuja.

Nähdään Tundreas­sa

- Pal­ve­lem­me sinua ympäri vuoden

Odotamme viestiäsi Saanan juurella. Tule sinäkin tänne, tee va­raus­ky­se­ly, kysy li­sä­tie­to­ja tai anna pa­lau­tet­ta.

Otahan meihin yhteyttä, ole hyvä!

Tundrea

Kä­si­var­ren­tie 14188

99490 KIL­PIS­JÄR­VI

Klikkaa ja soita +358400396684

» info(at)tundrea.fi

https://tundrea.com/

Matkailu App
Jaa tämä artikkeli
Matkailu App

Matkailu App

Tervetuloa kotimaanmatkailu "Tutustu Suomeen"

Matkailu App

TV-Digilehti-Uutiskirje sivuille.

Matkailu App on kokijoiden ja tekijöiden kohtaamispaikka.  Matkailu App tuo sinulle nopeasti ja helposti ajankohtaiset uutiset, tapahtumat sekä tulevaisuuden matkasuunnittelun helmikohteet.

Tervetuloa matkailun kohtaamispaikkaan!

Kehitämme sovellusta sekä sivustoa jatkuvasti ja tuomme siihen uusia ominaisuuksia.

Matkailuapp.fi

Kainuu Group

Media- ja uutisyhtiö

Mar­kus Mä­ke­lä

+358 406311231

toimisto@kainuugroup.fi

2022© Matkailu App. Kaikki oikeudet pidätetään.